• Op zoek naar de beste deal? Met onze laagste prijsgarantie bent u verzekerd van de scherpste prijs. Vindt u elders een product goedkoper? Laat het ons weten, en wij regelen de rest!
  • Magazijninrichting nodig? Bij Begra bieden we maar liefst 18.000 m² aan nieuwe en gebruikte opties, inclusief showroom. Voor elke behoefte hebben wij de perfecte oplossing. /
  • Snelle levering gegarandeerd! Bij Begra wordt uw magazijninrichting razendsnel geleverd in Nederland en België. Geen lange wachttijden, bijna alles uit voorraad binnen 48 uur. /
  • Bij Begra staat klanttevredenheid voorop! Onze klanten beoordelen ons met een 9,3. Ontdek zelf waarom we zo hoog gewaardeerd worden en ervaar onze uitstekende service en kwaliteit. /
  • Op zoek naar de beste deal? Met onze laagste prijsgarantie bent u verzekerd van de scherpste prijs. Vindt u elders een product goedkoper? Laat het ons weten, en wij regelen de rest!
  • Magazijninrichting nodig? Bij Begra bieden we maar liefst 18.000 m² aan nieuwe en gebruikte opties, inclusief showroom. Voor elke behoefte hebben wij de perfecte oplossing. /
  • Snelle levering gegarandeerd! Bij Begra wordt uw magazijninrichting razendsnel geleverd in Nederland en België. Geen lange wachttijden, bijna alles uit voorraad binnen 48 uur. /
  • Bij Begra staat klanttevredenheid voorop! Onze klanten beoordelen ons met een 9,3. Ontdek zelf waarom we zo hoog gewaardeerd worden en ervaar onze uitstekende service en kwaliteit. /
Sluiten
Sluiten

Steekwagens kopen

Steekwagens zijn onmisbare hulpmiddelen in diverse sectoren, van magazijnen tot bouwplaatsen. Bij Begra begrijpen we het belang van efficiëntie en veiligheid in je werkproces. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment steekwagens aan, ontworpen om aan alle mogelijke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar steekwagens voor orderpicking, het verplaatsen van goederen in je magazijn of het laden en lossen van vrachtwagens, bij Begra vind je altijd de juiste oplossing.

Filteren
Filteren Sluiten
Filteren
Prijs
Tonen als Foto-tabel Lijst

37-48van134producten

per pagina
  1. Stalen steekwagen Matador M-NST400-L4 200 kg 1150 mm met vaste en opklapbare steek
    BM250-015-051-A Stalen steekwagen Matador M-NST400-L4 200 kg 1150 mm met vaste en opklapbare steek
    226,00 273,46
    Binnen 10 werkdagen
  2. Stalen steekwagen 250 kg 1150 mm met rubberbanden, extra grote schep
    BM250-016-047-A Stalen steekwagen 250 kg 1150 mm met rubberbanden, extra grote schep
    166,00 200,86
    Binnen 8 werkdagen
  3. Stalen steekwagen 300 kg 1300 mm met luchtbanden, extra grote schep
    BM250-016-050-A Stalen steekwagen 300 kg 1300 mm met luchtbanden, extra grote schep
    195,00 235,95
    Binnen 8 werkdagen
  4. Stalen steekwagen 300 kg 1600 mm met luchtbanden, extra grote schep
    BM250-016-052-A Stalen steekwagen 300 kg 1600 mm met luchtbanden, extra grote schep
    239,00 289,19
    Binnen 8 werkdagen
  5. Vatensteekwagen 300 kg 1600 mm met rubberbanden
    BM250-016-086-A Vatensteekwagen 300 kg 1600 mm met rubberbanden
    273,00 330,33
    Binnen 8 werkdagen
  6. Vatensteekwagen 300 kg 1600 mm met luchtbanden en 2 steunwielen
    BM250-016-088-A Vatensteekwagen 300 kg 1600 mm met luchtbanden en 2 steunwielen
    350,00 423,50
    Binnen 8 werkdagen
  7. Gasflessen wandhouder voor 1 fles met diameter 230 mm
    BM082-016-012-A Gasflessen wandhouder voor 1 fles met diameter 230 mm
    43,00 52,03
    Binnen 8 werkdagen
  8. Gasflessen wandhouder voor 1 fles met diameter 140 mm
    BM082-016-011-A Gasflessen wandhouder voor 1 fles met diameter 140 mm
    36,00 43,56
    Binnen 8 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

37-48van134producten

per pagina

Wat is een steekwagen?

Een steekwagen, ook wel steekkar genoemd, is een handkar met twee wielen en een platform waarop goederen geplaatst kunnen worden. Steekwagens zijn ideaal voor het horizontaal verplaatsen van objecten over de werkvloer.

Een steekwagen of steekkar werkt door het platform onder een object te schuiven en de kar vervolgens naar achteren te kantelen, zodat het object op de wielen rust. Hierdoor wordt het gewicht van het object verdeeld over de wielen, wat het mogelijk maakt om zware of onhandige objecten met minimale fysieke inspanning te verplaatsen. Dankzij de ergonomische handgrepen en stevige constructie, bieden steekwagens een efficiënte en veilige manier om goederen te verplaatsen zonder de rug te belasten.

Assortiment steekwagens bij Begra

Bij Begra begrijpen we dat elke onderneming en elk magazijn unieke wensen heeft als het gaat over (intern) transport. Een steekwagen is een veelzijdig hulpmiddel dat in magazijnen voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Zo zijn steekwagens onder meer geschikt voor het verplaatsen van dozen en kratten. Ook zijn ze ideaal bij het laden en lossen van vrachtwagens, zijn ze inzetbaar voor orderpicking en transporteer je met een steekwagen gemakkelijker goederen tussen werkstations. 

In ons aanbod vind je zowel stalen als aluminium steekwagens, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zowel onze stalen steekwagens als aluminium steekwagens zijn sterk en duurzaam. Aluminium steekwagens zijn daarnaast ook licht van gewicht en roestbestendig. Dit maakt ze bijvoorbeeld geschikt voor buitengebruik of om mee te nemen in vrachtwagens en bedrijfswagens. 

Steekwagens voor specifieke toepassingen

Daarnaast hebben we steekwagens voor specifieke toepassingen:

  • Bandensteekwagens: speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van banden, wielen of velgen van auto’s of andere voertuigen, zoals scooters, industriële wagens en agrarische voertuigen.
  • Gasflessenwagens: uitgerust met beugels of kettingen voor het veilig transporteren van gasflessen. Beschikbaar in verschillende varianten en met verschillende accessoires.
  • Meubelsteekwagens: speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen van zware en grote meubels, uitgerust met spanbanden voor extra veiligheid tijdens transport.
  • Opvouwbare steekwagens: compact en handig, ideaal voor ruimtebesparing.
  • Stoelensteekwagens: voor het efficiënt verplaatsen van stoelen.
  • Trappensteekwagens: voor het transporteren van goederen op trappen met behulp van stervormige wielen.
  • Vatensteekwagens: voor het veilig vervoeren van vaten.

Soorten banden voor steekwagens

Bij veel steekwagens in ons aanbod heb je optioneel de keuze uit verschillende banden om aan specifieke behoeften te voldoen:

  • Steekwagens met banden van massief rubber: massief rubber banden zijn wat stugger, maar gaan niet lek.
  • Steekwagens met luchtbanden: deze banden zijn soepeler en comfortabeler, maar kunnen wel lek gaan.
  • Steekwagens met polyurethaan banden: poly banden kunnen niet lek en zijn met name geschikt voor binnengebruik. 

Heb je specifieke wensen voor je (interne) transport of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste banden voor je nieuwe steekwagens? Neem dan contact op met Begra voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. We helpen je graag verder.

Met ons uitgebreide assortiment steekwagens kunnen we aan alle logistieke eisen van jouw magazijn voldoen. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot magazijn beheert, Begra biedt altijd een passende oplossing die de efficiëntie en veiligheid van je werkprocessen verhoogt.

Voordelen van een steekwagen in je magazijn

Het gebruik van een steekwagen in je magazijn biedt verschillende voordelen. We zetten er een aantal op een rij:

  • Efficiënter werken: steekwagens maken het mogelijk om snel en gemakkelijk goederen te verplaatsen, waardoor je tijd bespaart en zorgt voor een verbeterde workflow in je magazijn of werkplaats.
  • Minder fysieke belasting: het gebruik van steekwagens betekent dat werknemers minder hoeven te tillen. Minder tillen kan bijdragen aan een betere gezondheid en minder ziekteverzuim onder je medewerkers.
  • Veiligheid: steekwagens helpen bij het veilig verplaatsen van zware en onhandige objecten, wat het risico op ongevallen vermindert. Dankzij de stevige constructie en ergonomische handgrepen kunnen goederen veilig en stabiel worden vervoerd, zelfs over oneffen oppervlakken.
  • Duurzaamheid: in ons aanbod vind je steekwagens van hoge kwaliteit. Deze magazijnwagens zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen intensief gebruik en slijtage, waardoor ze lang meegaan.

Beste steekwagen kiezen voor jouw onderneming

Steekwagens zijn veelzijdige hulpmiddelen die in verschillende sectoren en op verschillende plekken kunnen worden ingezet, zoals in magazijnen, op bouwplaatsen, in de detailhandel en horeca of in de transport en logistiek. Wil je steekwagens kopen? Het kiezen van de juiste steekwagen hangt af van verschillende factoren. Wat voor goederen wil je voornamelijk vervoeren? Wat is het gewicht van de lading? En in wat voor omgeving wordt de steekwagen gebruikt? Bij Begra bieden we een uitgebreid assortiment steekwagens die aan diverse behoeften kunnen voldoen.

  • Type goederen: bij het kiezen van de juiste steekwagen speelt het type goederen dat je wilt verplaatsen een cruciale rol. Verschillende goederen vragen om specifieke eigenschappen van een steekwagen, om te zorgen dat ze veilig en efficiënt vervoerd worden. Zoals eerder genoemd vind je in ons aanbod ook steekwagens voor specifieke toepassingen.
  • Gewicht van de lading: overweeg hoeveel kilo de steekwagen moet kunnen dragen. Het draagvermogen van steekwagens varieert afhankelijk van het model en materiaal. Onze steekwagens kunnen lasten dragen tot wel 1000 kg. Kies een steekwagen met een draagvermogen dat past bij jouw specifieke behoeften om veiligheid en efficiëntie te garanderen.
  • Omgeving: Denk na over de omgeving waarin je de steekwagen wilt gebruiken. Voor vlakke oppervlaktes binnen zijn standaard steekwagens meestal voldoende. Als je de magazijnwagen op oneffen terreinen gebruikt of buiten, kies dan voor een steekwagen met luchtbanden. Deze zorgen voor een soepele rit en betere schokabsorptie.

Naast steekwagens biedt Begra ook een breed scala aan andere magazijnwagens die de efficiëntie in je magazijn kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan rolplateaus, pakketwagens, verrijdbare kasten of mechanische heffers.

Steekwagen of steekkar kopen bij Begra

Bij Begra ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit als het gaat om steekwagens en steekkarren. Onze steekwagens zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met ergonomische handgrepen en duurzame wielen, zodat je elke klus efficiënt en veilig uitvoert. Met verschillende soorten steekwagens bieden we een passende oplossing voor elke transportbehoefte in je magazijn of werkplaats.

Je profiteert niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van een snelle levering en uitstekende service. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste steekwagen voor jouw situatie. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

Kiezen voor Begra betekent kiezen voor een partner die begrijpt wat er nodig is voor een efficiënte en veilige magazijninrichting. Neem contact met ons op via +31 (0) 412 667 650 of info@begra.nl voor persoonlijk advies over het optimaal inrichten van je magazijn. Of je nu enkel steekwagens nodig hebt en nog een aantal vragen hebt, verschillende magazijnoplossingen wilt aanschaffen of ons advies wilt voor een grootschalig project. 

 

Back to top