• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Grootvakstelling

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare inrichting van je magazijn voor handmatige opslag van grote en volumineuze goederen? Of wil je een grote hoeveelheid goederen van verschillende afmetingen opslaan? Ontdek de flexibele opslagmogelijkheden en veelzijdigheid van grootvakstellingen bij Begra. Met ons uitgebreide assortiment en onze deskundige begeleiding zorgen we dat je magazijn perfect aansluit bij je wensen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

25-36van5414producten

per pagina
  1. Voordeelrij grootvakstelling AR 2250x6958x600 mm (hxbxd) 4 niveaus blauw met voorgemonteerde frames
    BM170-0067-D Voordeelrij grootvakstelling AR 2250x6958x600 mm (hxbxd) 4 niveaus blauw met voorgemonteerde frames

    Normale prijs 969,00 1.172,49 Vanaf 896,00 1.084,16

    Binnen 4 werkdagen
  2. Voordeelrij grootvakstelling AR 2250x5038x600 mm (hxbxd) 3 niveaus antraciet
    BM170-0012-A Voordeelrij grootvakstelling AR 2250x5038x600 mm (hxbxd) 3 niveaus antraciet

    Normale prijs 585,00 707,85 Vanaf 538,00 650,98

    Binnen 2 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

25-36van5414producten

per pagina

Wat zijn grootvakstellingen?

Een grootvakstelling, ook wel breedvakstelling genoemd, is geschikt voor de handmatige opslag van grote, volumineuze producten. Maar ook voor de opslag van kleinere artikelen zijn grootvakstellingen uitermate geschikt. De grote vakken zijn namelijk eenvoudig flexibel in te delen. Groot- of breedvakstellingen zijn ideaal voor magazijnen, werkplaatsen en industriële omgevingen waar een georganiseerde en toegankelijke opslag onmisbaar is.

Opbouw grootvakstelling / onderdelen

Een grootvakstelling bestaat uit frames, liggers en spaanplaten die samen een stevige en stabiele structuur vormen. De frames zijn beschikbaar in diverse hoogtes en dieptes, terwijl de liggers ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn.

Voordelen grootvakstelling

  • Grote opslagcapaciteit: de ruime vakken bieden voldoende ruimte voor het opslaan van grote goederen.
    Robuuste constructie: de grootvakstellingen in ons aanbod zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat een lange levensduur en stabiliteit garandeert.
  • Flexibiliteit: het modulaire ontwerp maakt aanpassingen aan veranderende opslagbehoeften mogelijk.
  • Efficiënte opslag van volumineuze producten: brede vakken maken het gemakkelijk om een grote variëteit aan producten op te slaan. Van grote producten tot grote hoeveelheden kleinere artikelen in bakken of kratten.
  • Hoge belastbaarheid: grootvakstellingen staan bekend om hun draagvermogen. Dankzij deze hoge belastbaarheid vormen meerdere zware producten op één schap geen enkel probleem.

Breed assortiment grootvakstellingen bij Begra

Bij Begra vind je een breed assortiment aan grootvakstellingen en je stelt eenvoudig stellingen samen die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

De stellingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en draagvermogens. Ook qua kleurstelling kun je verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld aan antraciet (RAL 7016) of blauw (RAL 5010) met oranje (RAL 2004) liggers. Daarnaast zit je bij ons goed voor AR grootvakstellingen onderdelen en accessoires, zoals verdeelschotten met 600 of 800 mm diepte om een niveau van je grootvakstelling op te splitsen in meerdere vakken.

Keuzes bij aanschaf grootvakstelling

Iedere magazijnsituatie is anders. Ben je op zoek naar nieuwe magazijninrichting en wil je grootvakstellingen kopen die perfect passen bij jouw wensen en magazijn? Met de antwoorden op de volgende vragen wordt de zoektocht naar de juiste magazijnstelling een stuk eenvoudiger:

  • Wat is de beschikbare ruimte van mijn magazijn (hoogte en breedte)?
  • Wat is de gewenste diepte van de stellingen?
  • Welke producten wil je opslaan?
  • Wat is het totale gewicht van deze artikelen en wat zijn de afmetingen?
  • Hoeveel niveaus heb ik nodig?

Begra heeft ruime ervaring op het gebied van magazijninrichting en heeft veel kennis van de opslagmogelijkheden van grootvakstellingen. Onze experts helpen je graag met het vinden van de juiste stelling die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Voor wie zijn grootvakstellingen geschikt?

Grootvakstellingen bieden een flexibele oplossing voor jouw magazijninrichting: ze zijn dankzij hun grote stellingvakken ideaal voor het handmatig opslaan van grote en zware goederen. Tegelijkertijd zijn ze ook perfect voor het opbergen van een grote hoeveelheid kleinere artikelen. Dankzij hun veelzijdigheid worden ze gebruikt in diverse branches, waaronder:

  • Automotive industrie: opslag voor spareparts, reserveonderdelen
  • Verfwinkels: ideaal voor de opslag van verfblikken, spuitbussen en schilders toebehoren
  • Supermarkten en cash&carry stores
  • Chemische opslaglocaties
  • Elektronicazaken

De juiste grootvakstelling voor ieder magazijn

Iedere magazijnsituatie is anders. Of je nu particulier bent met de wens om je garage te voorzien van een grootvakstelling, zzp’er bent met een magazijn waar meer opslag nodig is of op zoek bent naar een betrouwbare partij voor de volledige inrichting van een distributiecentrum: er is geen opslagsituatie denkbaar waarin een grootvakstelling niet van toepassing kan zijn.

Ben je op zoek naar een oplossing voor een specifiek opslagvraagstuk? We bespreken een aantal veelvoorkomende magazijnbehoeften waar grootvakstellingen een oplossing bieden.

Bestaande grootvakstellingen uitbreiden

Heb je al grootvakstellingen in je magazijn, maar wil je de opslagcapaciteit uitbreiden? Breid je bestaande systemen eenvoudig uit met aanbouwsecties om groeiende opslagbehoeften te voldoen zonder de noodzaak voor compleet nieuwe installaties. Let er hierbij op dat de nieuwe aanbouwsectie van hetzelfde merk is als je bestaande grootvakstelling. In veel gevallen passen verschillende secties namelijk alleen op secties van hetzelfde merk. Weet je niet zeker van welk merk je bestaande grootvakstellingen zijn? Neem vooral contact met ons op via info@begra.nl. Aan de hand van een foto kunnen wij je in veel gevallen op weg helpen. 

Voordelige grootvakstellingen

Ben je op zoek naar magazijnstellingen, maar heb je een beperkt budget? De AR Shelving grootvakstellingen bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze stellingen zijn bij een krap budget een goede keuze in de garage, zolder, kelder en werkplaats.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor onze grootvakstelling voordeelrijen. Daarmee geniet je van het gemak van nieuwe stellingen zonder ze zelf te hoeven samenstellen. Kies je voor gebruikte grootvakstellingen? Met deze keuze draag je bij aan een circulaire economie, je geeft gebruikte stellingen namelijk een tweede kans en verlengt hun levensduur. Deze keuze is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame, betaalbare opslagoplossing zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Opslag van kleine goederen

Grootvakstellingen worden veel gebruikt voor de opslag van kleinere producten in bakken of kratten. Veelgebruikte afmetingen van magazijnbakken zijn gebaseerd op de euronorm afmetingen: 300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm en 800 x 600 mm bakken. Deze transportkratten zijn onderling ideaal stapelbaar en compatibel met onder andere EPAL-europallets. De flexibiliteit om artikelen van verschillende formaten op te slaan, maakt grootvakstellingen een populaire keuze voor veel bedrijven.

Grootvakstelling kopen bij Begra

Als je kiest voor grootvakstellingen van Begra, profiteer je van onze uitgebreide service en deskundige ondersteuning. Daarnaast bieden we een snelle levering: dankzij efficiënte logistiek en korte levertijden is je magazijn snel operationeel.

Je eigen grootvakstelling samenstellen

Elk magazijn is uniek, net als de opslagbehoeften van onze klanten. Daarom kun je je eigen grootvakstelling samenstellen, perfect afgestemd op jouw specifieke wensen en magazijn. Met een breed scala aan opties en accessoires kun je een grootvakstelling ontwerpen die precies past bij de aard en omvang van jouw op te slaan goederen. 

Deskundig advies & persoonlijke service

Ons brede assortiment aan grootvakstellingen wordt ondersteund door deskundig advies en persoonlijke service. Of je nu precies weet wat je nodig hebt of ondersteuning nodig hebt bij het selecteren van de juiste stellingen, onze experts staan klaar om je te helpen. Wil je de montage zelf uitvoeren of besteed je dit liever uit? Onze ervaren montageploeg kan de installatie van je stellingen zorgvuldig en efficiënt uitvoeren, met strikte naleving van alle veiligheidsnormen.

Efficiënte én veilige opslag

Bij het kopen van een grootvakstelling moet elk systeem voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn periodieke keuringen vereist om veiligheid en naleving van de regelgeving te garanderen. Onze zusteronderneming, Safety Support, is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze keuringen. Voor meer informatie over onze veiligheidsdiensten kun je Safety Support bezoeken.

Begra als betrouwbare partner in magazijninrichting

Bij Begra ben je verzekerd van topkwaliteit grootvakstellingen en een service die je van begin tot eind begeleidt. Profiteer van onze snelle levering, deskundig advies en persoonlijke service. Voor meer informatie of om direct een bestelling te plaatsen, neem je contact op via +31 (0) 412 667 650 of via info@begra.nl.

Back to top