Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.
- BM571-013-253-A Kunststof stelling REA Euro 2450x1800x600 mm (hxbxd) 5 niveaus771,00 932,91Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-254-A Kunststof stelling REA Euro 2450x2000x400 mm (hxbxd) 5 niveaus718,00 868,78Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-255-A Kunststof stelling REA Euro 2450x2000x500 mm (hxbxd) 5 niveaus776,00 938,96Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-256-A Kunststof stelling REA Euro 2450x2000x600 mm (hxbxd) 5 niveaus844,00 1.021,24Binnen 11 werkdagen
- BM571-009-011-A Hygiënische stelling 6611 1800x660x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie259,00 313,39Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-040-A Hygiënische stelling 5711 1800x770x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie229,00 277,09Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-039-A Hygiënische stelling 5711 1800x650x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie214,00 258,94Binnen 9 werkdagen
- BM572-009-031-A Hygiënische stelling 5711 1800x650x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie146,00 176,66Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-028-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x560 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie410,00 496,10Binnen 9 werkdagen
- BM572-009-028-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie343,00 415,03Binnen 9 werkdagen
- BM534-009-004-A Hoekverbinding hygiënische stelling 5711 diepte 360/460 mm 1 niveau8,14 9,85Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-002-A Hygiënische stelling 6611 1800x780x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie252,00 304,92Binnen 9 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.