Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.
- BM571-009-029-A Hygiënische stelling 6611 1800x1620x560 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie450,00 544,50Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-030-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x560 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie469,00 567,49Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-032-A Hygiënische stelling 5711 1800x770x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie201,00 243,21Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-033-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie221,00 267,41Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-034-A Hygiënische stelling 5711 1800x950x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie235,00 284,35Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-035-A Hygiënische stelling 5711 1800x1070x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie247,00 298,87Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-036-A Hygiënische stelling 5711 1800x1190x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie261,00 315,81Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-037-A Hygiënische stelling 5711 1800x1310x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie271,00 327,91Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-038-A Hygiënische stelling 5711 1800x1490x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie298,00 360,58Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-041-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie240,00 290,40Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-042-A Hygiënische stelling 5711 1800x950x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie254,00 307,34Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-043-A Hygiënische stelling 5711 1800x1070x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie267,00 323,07Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.