Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM571-009-038-A Hygiënische stelling 5711 1800x1490x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie298,00 360,58Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-040-A Hygiënische stelling 5711 1800x770x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie229,00 277,09Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-041-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie240,00 290,40Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-042-A Hygiënische stelling 5711 1800x950x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie254,00 307,34Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-043-A Hygiënische stelling 5711 1800x1070x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie267,00 323,07Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-044-A Hygiënische stelling 5711 1800x1190x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie281,00 340,01Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-046-A Hygiënische stelling 5711 1800x1490x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie319,00 385,99Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-047-A Hygiënische stelling 6622 1800x660x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie267,00 323,07Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-048-A Hygiënische stelling 6622 1800x780x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie292,00 353,32Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-050-A Hygiënische stelling 6622 1800x960x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie327,00 395,67Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-051-A Hygiënische stelling 6622 1800x1080x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie340,00 411,40Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-052-A Hygiënische stelling 6622 1800x1200x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie351,00 424,71Binnen 9 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.