Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM571-013-026-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x500 mm (hxbxd) 4 niveaus582,00 704,22Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-033-A Kunststof stelling REA Euro 1450x2000x500 mm (hxbxd) 4 niveaus633,00 765,93Binnen 11 werkdagen
- BM572-009-028-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie343,00 415,03Binnen 9 werkdagen
- BM571-009-030-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x560 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie469,00 567,49Binnen 9 werkdagen
- BM572-009-054-A Hygiënische stelling 6622 1800x1500x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie331,00 400,51Binnen 9 werkdagen
- BM571-013-017-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1500x400 mm (hxbxd) 4 niveaus457,00 552,97Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-043-A Kunststof stelling REA Euro 1600x1200x500 mm (hxbxd) 4 niveaus401,00 485,21Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-089-A Kunststof stelling REA Euro 1750x1200x500 mm (hxbxd) 4 niveaus401,00 485,21Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-160-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1000x600 mm (hxbxd) 6 niveaus536,00 648,56Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-176-A Kunststof stelling REA Euro 2000x2000x600 mm (hxbxd) 6 niveaus1.026,00 1.241,46Binnen 11 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.