Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM571-009-045-A Hygiënische stelling 5711 1800x1310x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie302,00 365,42Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-001-A Hygiënische stelling 6611 1800x630x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie175,00 211,75Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-039-A Hygiënische stelling 5711 1800x650x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie214,00 258,94Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-037-A Hygiënische stelling 5711 1800x1310x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie220,00 266,20Binnen 8 werkdagen
- BM571-013-024-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x400 mm (hxbxd) 4 niveaus502,00 607,42Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-037-A Kunststof stelling REA Euro 1600x1000x300 mm (hxbxd) 4 niveaus280,00 338,80Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-087-A Kunststof stelling REA Euro 1750x1200x400 mm (hxbxd) 4 niveaus351,00 424,71Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-256-A Kunststof stelling REA Euro 2450x2000x600 mm (hxbxd) 5 niveaus844,00 1.021,24Binnen 10 werkdagen
- BM571-009-025-A Hygiënische stelling 6611 1800x1080x560 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie348,00 421,08Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-033-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie221,00 267,41Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-041-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie187,00 226,27Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.