Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM572-009-006-A Hygiënische stelling 6611 1800x1200x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie252,00 304,92Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-007-A Hygiënische stelling 6611 1800x1320x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie265,00 320,65Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-008-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie290,00 350,90Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-009-A Hygiënische stelling 6611 1800x1620x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie330,00 399,30Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-010-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie346,00 418,66Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-011-A Hygiënische stelling 6611 1800x660x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie193,00 233,53Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-012-A Hygiënische stelling 6611 1800x780x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie210,00 254,10Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-013-A Hygiënische stelling 6611 1800x900x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie229,00 277,09Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-014-A Hygiënische stelling 6611 1800x960x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie245,00 296,45Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-015-A Hygiënische stelling 6611 1800x1080x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie261,00 315,81Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-016-A Hygiënische stelling 6611 1800x1200x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie275,00 332,75Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-017-A Hygiënische stelling 6611 1800x1320x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie294,00 355,74Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.