Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM572-009-018-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie321,00 388,41Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-019-A Hygiënische stelling 6611 1800x1620x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie358,00 433,18Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-020-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie380,00 459,80Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-021-A Hygiënische stelling 6611 1800x660x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie214,00 258,94Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-022-A Hygiënische stelling 6611 1800x780x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie233,00 281,93Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-023-A Hygiënische stelling 6611 1800x900x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie244,00 295,24Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-024-A Hygiënische stelling 6611 1800x960x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie271,00 327,91Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-025-A Hygiënische stelling 6611 1800x1080x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie282,00 341,22Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-026-A Hygiënische stelling 6611 1800x1200x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie295,00 356,95Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-027-A Hygiënische stelling 6611 1800x1320x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie311,00 376,31Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-028-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie343,00 415,03Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-029-A Hygiënische stelling 6611 1800x1620x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie384,00 464,64Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.