Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM572-009-030-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x560 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie403,00 487,63Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-032-A Hygiënische stelling 5711 1800x770x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie150,00 181,50Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-033-A Hygiënische stelling 5711 1800x890x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie170,00 205,70Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-035-A Hygiënische stelling 5711 1800x1070x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie196,00 237,16Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-036-A Hygiënische stelling 5711 1800x1190x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie210,00 254,10Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-038-A Hygiënische stelling 5711 1800x1490x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie247,00 298,87Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-039-A Hygiënische stelling 5711 1800x650x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie161,00 194,81Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-040-A Hygiënische stelling 5711 1800x770x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie176,00 212,96Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-042-A Hygiënische stelling 5711 1800x950x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie201,00 243,21Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-043-A Hygiënische stelling 5711 1800x1070x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie214,00 258,94Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-044-A Hygiënische stelling 5711 1800x1190x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie228,00 275,88Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-046-A Hygiënische stelling 5711 1800x1490x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie265,00 320,65Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.