Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM572-009-047-A Hygiënische stelling 6622 1800x660x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie202,00 244,42Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-048-A Hygiënische stelling 6622 1800x780x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie226,00 273,46Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-049-A Hygiënische stelling 6622 1800x900x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie243,00 294,03Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-050-A Hygiënische stelling 6622 1800x960x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie257,00 310,97Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-051-A Hygiënische stelling 6622 1800x1080x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie275,00 332,75Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-052-A Hygiënische stelling 6622 1800x1200x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie286,00 346,06Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-053-A Hygiënische stelling 6622 1800x1320x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie315,00 381,15Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-054-A Hygiënische stelling 6622 1800x1500x460 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie331,00 400,51Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-055-A Hygiënische stelling 6811 1800x660x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie236,00 285,56Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-056-A Hygiënische stelling 6811 1800x780x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie260,00 314,60Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-057-A Hygiënische stelling 6811 1800x900x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie287,00 347,27Binnen 8 werkdagen
- BM572-009-058-A Hygiënische stelling 6811 1800x960x360 mm (hxbxd) 4 niveaus aanbouwsectie311,00 376,31Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.