Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM571-013-017-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1500x400 mm (hxbxd) 4 niveaus436,00 527,56Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-019-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1500x500 mm (hxbxd) 4 niveaus475,00 574,75Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-020-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1500x500 mm (hxbxd) 5 niveaus591,00 715,11Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-023-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x300 mm (hxbxd) 5 niveaus571,00 690,91Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-024-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x400 mm (hxbxd) 4 niveaus502,00 607,42Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-025-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x400 mm (hxbxd) 5 niveaus625,00 756,25Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-026-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x500 mm (hxbxd) 4 niveaus553,00 669,13Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-027-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x500 mm (hxbxd) 5 niveaus688,00 832,48Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-028-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x600 mm (hxbxd) 4 niveaus595,00 719,95Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-029-A Kunststof stelling REA Euro 1450x1800x600 mm (hxbxd) 5 niveaus742,00 897,82Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-030-A Kunststof stelling REA Euro 1450x2000x300 mm (hxbxd) 5 niveaus620,00 750,20Binnen 11 werkdagen
- BM571-013-031-A Kunststof stelling REA Euro 1450x2000x400 mm (hxbxd) 4 niveaus553,00 669,13Binnen 11 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.