Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag, speciaal ontworpen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze kunststof stellingen en bijbehorende accessoires zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne cruciaal is. Alle producten die wij aanbieden voor de voedingsindustrie zijn HACCP gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van veilige en conforme opslagoplossingen.
- BM571-013-058-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1000x400 mm (hxbxd) 5 niveaus365,00 441,65Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-059-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1000x500 mm (hxbxd) 5 niveaus394,00 476,74Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-060-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1000x600 mm (hxbxd) 5 niveaus423,00 511,83Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-061-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1200x300 mm (hxbxd) 5 niveaus379,00 458,59Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-062-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1200x400 mm (hxbxd) 5 niveaus418,00 505,78Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-063-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1200x500 mm (hxbxd) 5 niveaus457,00 552,97Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-064-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1200x600 mm (hxbxd) 5 niveaus496,00 600,16Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-065-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1500x300 mm (hxbxd) 5 niveaus493,00 596,53Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-066-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1500x400 mm (hxbxd) 5 niveaus542,00 655,82Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-067-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1500x500 mm (hxbxd) 5 niveaus591,00 715,11Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-068-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1500x600 mm (hxbxd) 5 niveaus640,00 774,40Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-069-A Kunststof stelling REA Euro 1650x1800x300 mm (hxbxd) 5 niveaus571,00 690,91Binnen 10 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.